STUDIOLYNN

Wij werken op een duurzame manier

Elke keuze die we maken met betrekking tot onze collectie, verzending en productie wordt altijd zorgvuldig gewijd is aan het milieu. Binnen dit kader proberen we altijd de beste keuze te maken tussen kwaliteit, duurzaamheid, arbeidsomstandigheden en onze ecologische voetafdruk. Deze keuzes zijn echter onderhevig aan verandering en persoonlijke ontwikkeling, we zijn altijd op zoek naar manieren om innovatiever te zijn en duurzamere oplossingen te vinden.

Wij kennen geen seizoenen

Wij hebben een collectie die niet ontworpen is voor een specifiek seizoen. Onze ontwerpen en patronen zijn tijdloos en kunnen het hele jaar door gedragen worden.

Wij gebruiken alleen stoffen en fournituren van hoge kwaliteit

Wij zijn altijd op zoek naar de beste stoffen en fournituren in een poging om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. De stoffen worden aan strenge tests onderworpen voordat wij besluiten ze te gebruiken, zodat wij een lange levensduur kunnen garanderen aan al onze klanten.

Wij zijn een slow fashion merk

Wij maken alleen kledingstukken die hebben bewezen dat ze bestand zijn tegen de invloed van trends. Op die manier kunnen we onze collectie uitbreiden zonder rekening te houden met seizoenen of het jaar. Zo hebben we meer tijd om onze producten uit te breiden en te ontwikkelen die echt perfect zijn en voor altijd relevant zullen blijven.

Wij werken alleen op aanvraag

Omwille van het milieu willen wij grote voorraden en overvoorraden vermijden en daarom wordt elk product pas gemaakt nadat wij een bestelling hebben ontvangen. Dit betekent dat het soms langer duurt voordat u uw bestelling kunt ontvangen.

Ik ben

Lisa (1997) kom uit Nederland, ik kwam er al gauw achter dat ik altijd opzoek was naar kledingstukken die er niet waren. Elke keer had ik een idee in mijn hoofd maar waar ik ook zocht ik kon het nergens vinden. Toen besloot ik om mijn kleding zelf te gaan ontwerpen en te maken. Sindsdien ben ik bezig om een voet tussen de deur te krijgen in de industrie en probeer ik mensen bewust te maken over de fast-fashion industrie.